Esquire
Suroviny
|
|
Pokyny
- Do míchací sklenice dáme led
- Hořkou nalijeme na led a potom přidáme gin a brandy
- Důkladně promícháme a přecedíme do vychlazené koktejlové sklenice.
Poznámky k receptu
Angostura bitters – hořký likér. Jedná se o aromatický přípravek určený k dochucení míchaných nápojů, je to nezbytná přísada mnohých koktejlů.
Angostura Bitter je lihovina s nízkým obsahem cukru; intenzivní tmavočervená barva, výrazná vůně a rozvinutá hořkost, která odnímá nežádoucí sladkost a zvýrazňuje chuť. Používá se jako barvící, aromatizující a ochucující součást míšených nápojů. Pochází z Venezuela, nyní Trinidad. Byla založená roku 1824. Vyrábí se podle v tajnosti udržované receptury macerací kůry skořice, kakaových bobů a dalších ...
Sdílet tento recept