Evergreen s melounem
Suroviny
- 3 cl ginu
- 1,5 cl vermutu Dry
- 1,5 cl melounový likér (Midori)
- 1 cl Curaçao
- kouse vodní meloun na ozdobu
Suroviny
|
|
Pokyny
- Spodní část šejkru naplníme do jedné třetiny až poloviny ledem a koktejlovou skleničku naplníme plnou
- Šejkr i skleničku vyfrapujeme (vychladíme), ze šejkru slijeme vodu přes sítko a odměrkou vlijeme všechny suroviny, šejkr uzavřeme, palcem pravé ruky přidržujeme víčko s prsty směřujícími dolů a levou rukou držíme dno, pak asi 10-15 vteřin šejkrem potřásáme ve vodorovné poloze pohybem odpředu dozadu, aby se nápoj dobře promíchal
- Z koktejlové skleničky vysypeme led a vlijeme do ní ze šejkru přes sítko připravený koktejl, okraje skleničky ozdobíme řezem melounu a podáváme.
Sdílet tento recept